1899 çok dikkat çekti: “Dark ’ın yaratıcılarından yeni Netflix dizisi”

27.11.2022
19
Okuma Süresi: 3 dakika
A+
A-
1899 çok dikkat çekti: “Dark ’ın yaratıcılarından yeni Netflix dizisi”

Dark dizisinin yaratıcılarının imzasını taşıyan yeni Netflix dizisi 1899, yayınlandıktan sonra ciddi biçimde dikkat toplamayı başardı.

Dark ’ı hoşlananların merakla bilave ettiği içeriklerden olan 1899 için çıkış yapıldı ve Dark ’ın yaratıcıları Baran bo Odar ve Jantje Friese ’nin sırlı dizisi sosyal medyada ses getirmeye başladı. Toplam sekiz değişik bvefattan oluşan içerik, izleyen birçok şahıstan genel olarak iyi geri dönüşler alıyor ve 18 Kasım itibarıyla IMDB ’de 8.4 puana sahip. Yukarıyada da dediğimiz gibi dikkat toplayan içerik hakkında Netflix resmi olarak şunları aktarıyor:

“Sekiz bvefattan oluşan dizi, Avrupa ’dan batıya, New York ’a uzanan gemi yolculuğunda büyüyen gizeme dışı gidişatları takip ediyor. Daha Önceki kıtanın dört bir yanından gelen, değişik geçmişlere sahip olan yolcular, varacakları ülkede onları bilave eden yeni asır ve gelecek için besledikleri umutları ve hayalleriyle birleşir.

Ancak sarih denizde aylardır kayıp biçimde çekilen ikinci bir geminin farkına vardıklarında, seyahatleri bilave edilmedik bir doğrultuya savrulur. Bu geminin güvertesinde onları bilave eden bilmece ise vadedilen topraklara yaptıkları yolculuğu korku verici bir kâbusa çevirecek, geçmişlerini değişik gizemlerle birbirine bağlayacaktır.”

Başrollerinde Emily Beecham, Aneurin Barnard ve Dark ’tan çok iyi tanınan Andreas Pietschmann gibi oyuncuların yer aldığı dizinin atmosferi oldukça beğeniliyor ve ortak görüşe göre Dark ’a oranla daha sade hikâye işleyişi kullanılıyor. Bu sayede içerik daha geniş bir kitleyi memnun ediyor. İçeriğin resmi sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni Netflix dizisi 1899 yanında bu da alakanızı çekebilir: Süratli yürümeniz için planlanan garip ürün: Moonwalkers

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.