2023 ’ün sonunda oldukça büyük bir iPad modeli gelebilir

17.02.2023
2
Okuma Süresi: 4 dakika
A+
A-
2023 ’ün sonunda oldukça büyük bir iPad modeli gelebilir

Apple daha yeni üç tane iPad modeli tanıttı ancak başka modelleri de tasarlanıyor. Misalin 2023 ’şan sonunda oldukça büyük bir iPad gelecek gibi görünüyor.

Apple, kısa müddet evvel ayrıntılarına burada ve burada yer verdiğimiz yeni iPad tablet modellerini karşımıza çıkardı. Bu modeller ile daha evvel görmediğimiz bir ekran boyutuna çıkış yapmayan işletme, uzun zamandır daha büyük bir tablet ile gündeme geliyor. İşte bu özellikle tasarımcılar ve çizerler tarafından çok arz edilen büyük ekranlı model 2023 ’şan sonunda gelebilir. Bu iPad modelinde ortaya atılan iddialara göre 16 inç boyutunda bir 120 Hz LCD ekran olacak. Apple, tablet tarafında şu an en büyük 12,9 inç ekran boyutu sunuyor ve bu açıdan 16 inç gerçekten çok büyük bir çoğalış ortaya koyuyor.

Apple ’ın iPad ’lerde OLED ekran kullanmaya ise 2024 senesinde başlayacağı aktarılıyor. Bu açıdan bu büyük ekranlı tabletin 2024 ’olasılığı da bulunuyor. Ancak bu mevzularda henüz çok sağlam balakalar gelmiyor. Apple ’ın böyle büyük bir ekranı OLED teknolojisi ile pazarlaması anlamlı olacaktır ancak OLED seçimi maliyeti çok artırabilir. Bu açıdan oranla daha uygun maliyet için LCD ekran seçim edilebilir.

Kısa müddet evvel tanıtılan modeller için Apple şunları aktarıyor: “En gelişmiş tablet serimizin bir parçası olarak tamamen yine planlanan iPad ’i sunmaktan coşku dinliyoruz.” açıklamasını yapan Apple Global Pazarlamadan Mesul Başkan Destekçisi Greg Joswiak laflarına şöyle devam etti:

“Büyük 10,9 inç Liquid Ağ Tabaka ekran, güçlü A14 Bionic yonga, uzun kenarda konumlandırılmış ilk ön kamera, süratli kablosuz bağlantı, AKILB-C bağlantı noktası ve yeni Magic Keyboard Folio gibi inanılmaz aksesuarlarla geçimlilik özellikleriyle yeni iPad daha da bedelli, çok güzergahlı ve cümbüşlü.”

Klasik tabletin Türkiye maliyeti 11.299 TL ’den başlıyor. Bu maliyet 64 GB depolama için belirlenmiş. 256 GB depolama özelinde 14.799 TL verilmesi gerekiyor.

“Yeni nesil Pro, iPad ile yapabildiklerinizin hudutlarını zorlayarak daha fazla efor, çok istikametlilik ve taşınabilirlikle mucizevi bir iPad tecrübeyi sunuyor.” diyen Apple Global Pazarlamadan Mesul Başkan Destekçisi Greg Joswiak laflarını şöyle sürdürdü:

“M2 yongadan efor alan yeni Pro inanılmaz bir performans sunuyor ve Apple Pencil ile tertemiz değmeden idrak etme tecrübeyi, ProRes video kayıt özelliği, süper süratli kablosuz bağlantı ve iPadOS 16 ’nın güçlü özellikleri dahil en gelişmiş teknolojileri kapsıyor. Onun gibi başka bir makine yok.”

Yeni modellerden 11 inç versiyon 20.499 TL, 12,9 inç versiyon ise 28.499 TL başlangıç maliyetine sahip.

16 inç iPad iddiası yanında bu da alakanızı çekebilir: Bütün 2 bin beygirlik Ford Pro Electric SuperVan

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.